jootthon.com logoBejelentkezés

Sikeres vállalkozás a Cellulóz szigetelésben

- Jootthon
Sikeres vállalkozás a Cellulóz szigetelésben
 

Hogyan kezdtünk, és miért is kezdtük?

Olyan technológiában gondolkodtunk, melynek célja,hogy minél több, az építőipart is kiszolgáló modern hőszigetelő anyagokat dolgozzunk be. Ennek immáron 10 éve, és a sikeres munkáinkat 900- ra becsüljük, hiszen magán-és céges megrendelők tömkelege kérte szakértelmünket. Nem volt mindegy az sem, hogy mindez milyen előllítással párosul, hiszen a környezettudatosság a lételemünk. Büszkén vállaljuk, hogy beépített anyagaink 50-100 százalékban újrahasznosított alapanyagból készülnek. Alapvetően két nagyon fontos eljárást indítottunk el a magas színvonalú hőszigetelés és környezetvédelem érdekében. Ezek többnyire a cellulóz hőszigetelés változatain alapulnak.

Cellulóz hőszigetelés mesterei 

A Szeged szívében alakult vállakozás alapvetően a hideg és meleg időjárás elleni védelemben nyújt segítő kezet a technológiájukat illetően. Az alábbiakban felsoroltuk, azokat a helyszíneket, ahol alkalmazni lehet a cellulóz hőszigetelés technikáit: gerendaház belső szigetelése, tetőhajlatok szigetelése új és régi házaknál, építményeknél. Szendvics és könnyűszerkezetű faházak szigetelése, valamint köztes födém hő és hangszigetelése.

A cellulóz hőszigetelő anyagot újságpapírból készítik, amelyet ledarálnak, majd pelyhesítik. Bór és foszfát elegyét kevernek hozzá, így ellenálló hőszigetelést kapunk rovarok, gombár, egyéb kártevők ellen. Az alábbiakban felsoroltunk minden egyéb információt a technológiáról: